GDPR a ochrana osobních údajů

Vytvořením účtu dávate souhlas portálu CommunityRP.cz (dále jen „CMRP“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:

  • e-mail
  • přezdívku
  • informace poskytované internetovým prohlížečem a cookies (IP adresa, typ operačního systému, atd.)

Přezdívku a e-mail je nutné zpracovat pro uchovávání identifikace, whitelist systému, fóra a príspevků, které uživatel na webech CommunityRP.cz zanechá. Tyto údaje budou zpracovány po dobu registrace uživatele. Všechny uvedené informace získava CMRP zo serverov společnosti Discord Inc. se sídlem: 444 De Haro Street #200 San Francisco, CA 94107, USA prostřednictvím Discord API.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu communityrp@seznam.cz.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel softwaru
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: vzít souhlas kdykoliv zpět,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů